Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ORGANIZOVANJE SAHRANA

Pogrebno preduzeće Neol-san d.o.o osnovano je 1992. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je organizacija sahrana i kremacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja pogrebne opreme.

Osnivači su supružnici Olivera i Nebojša Petrović koji su do 2020.godine uspešno i profesionalno vodili nezavisnu, porodičnu firmu koja pomaže porodicama i prijateljima u planiranju i organizaciji sahrane, poštujući život i delo umrle osobe. Od jula 2020. kompaniju vodi njihova ćerka Zlatiborka Gačić sa svojom porodicom i sinom Jankom koji je treća generacija u porodici u ovom poslu.  

Pogrebno preduzeće Neol-san organizuje sahrane i kremacije

Nebojša Petrović je jedan od začetnika ideje da ovu delatnost mogu obavljati i privatna preduzeća, tako da je 1985. godine počeo sa radom kao samostalni autoprevoznik. Prepoznao je još tada da grad Beograd ima potrebu i za privatnim sektorom koji će, isto tako profesionalno, obavljati ovu delatnost.

U našim poslovnim prostorijama profesionalni tim će Vas ljubazno dočekati, pažljivo saslušati i pomoći u organizaciji. Tu možete izabrati pogrebnu opremu, dogovoriti termin ispraćaja, pogledati cvetne aražmane, pripremiti obaveštajne čitulje, dobiti uputstvo o refundaciji pogrebnih troškova iz Fonda za PIO sa kojim naša kompanija ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji. 

Ako niste u mogućnosti da dođete lično u naše prostorije, naši iskusni agenti dolaze po pozivu na adresu gde ćete kataloški biti u mogućnosti da odaberete pogrebnu opremu i, takođe, završiti kompletnu organizaciju.
Naše preduzeće poseduje isključivo specijalna pogrebna vozila za prevoz u zemlji i inostranstvu, 

Možete učestvovati u svakoj fazi organizacije ili možete prepustiti sve našem profesionalnom timu, znajući da ćemo uraditi baš onako kako ste Vi to hteli. Možemo organizovati sve vrste ispraćaja, kako tradicionalne sahrane tako i kremacije. Prepoznali smo da sahrana može imati različite forme koje zavise od želje rodbine ili prijatelja. Naš servis je spreman da organizuje ispraćaj koji će ispuniti Vaše zahteve, ma koliko oni bili neuobičajeni.

Prepoznali smo da sahrana može imati različite forme koje zavise od želje rodbine i prijatelja. Na tom principu smo i izgradili reputaciju kvaliteta usluge.